Automobili

Restilizovana Honda CR-V

Kada je honda CR-V lansirana na tržište, vrlo brzo je privukla veliku pažnju kupaca SUV vozila kojima se dopala visoka pozicija vozača, ali i izgled, stil i robusnost ovog modela. Nova, restilizovana verzija honde CR-V nastavila je ovaj uspeh zahvaljujući, pre svega, inteligentnim sistemima koji doprinose povećanoj bezbednosti, udobnosti i dinamičnosti vožnje.
Hondini inženjeri, vodeći se istančanim potrebama i željama vozača, razvili su tri rešenja koja karakterišu novi CR-V: unapređeni štedljivi 2.0 i-VTEC motor, moćni 4WD pogon na sva četiri točka i inteligentno modeliran luksuzni enterijer koji pruža više komfora i udobnosti. Restilizovani CR-V kombinuje snagu i sportski duh SUV vozila sa prvoklasnom udobnošću limuzine. Upravljanje i reakcije su oštre kao kod putničkog automobila, ali pogon na svim točkovima omogućava uživanje u vožnji na off road terenima. Pored toga ovaj model karakteriše izuzetna stabilnost i bezbednost po kojima je honda prepoznatljiva, ali i veliki prtljažni prostor i prostor kabine, što ovaj model čini odličnim saputnikom na dugim putovanjima.
Akcijska cena restilizovanog modela CR-V kreće od 22.500 evra, a svi kupci na poklon dobijaju Kasko osiguranje za period od godinu dana.

Broj:
This entry was posted in Automobili and tagged , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.
Alfa Romeo
Bugatti
Novа hondа accord

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Vinarija Lastar
  • Podrum Aleksić
  • VIRTUS