Hoteli

Fairmont Beijing, Peking

Egzotična luksuzna atrakcija

Food ImagesKina je atraktivna na mnogo načina i zaista bi bilo teško upoznati sve aspekte ove zemlje tokom jedne posete, ali ako bi trebalo da se oseti duh ove zemlje i dožive one najosnovnije stvari koje je oslikavaju, onda bi Peking bio najbolji izbor.

U centru poslovnog dela prestonice Kine nalazi se jedan od hotela u okviru lanca FairmontFairmont Beijing; svrstava se u jedne od najboljih poslovnih hotela u Pekingu, a proglašavan je i za najbolji hotel u pogledu luksuza, dizajna i usluge.

Prateći kriterijume luksuza i udobnosti, hotel Fairmont Beijing nudi smeštaj po meri svih gostiju, pa i onih zaista najzahtevnijih. Uz izuzetan dizajn, funkcionalnost i udobnost, sobe i apartmani opremljeni su najmodernijom tehnologijom – brzom internet konekcijom, aparatom za kafu, kupatilom sa tušem u vidu kiše, podnim grejanjem… Apartmani su različite veličine, a oni najveći nalaze se na 21. i 22. spratu i oni koji ih zakupe imaće mogućnost da u više od 120 kvadratnih metara uživaju u fantastičnom pogledu na grad.

Food ImagesHotel Fairmont Beijing nudi i raznovrsne internacionalne menije u dva vrhunska restorana koja su osvojila nekoliko lokalnih nagrada za kvalitet. Restoran The Cut specijalizovan je za stekove, iako je u ponudi i širok izbor morske hrane, salata i ostalih jela sa uticajem „zapadnjačke“ kuhinje. Lunar 8 je restoran čiji je meni baziran na azijskoj kuhinji, pretežno kineskoj, japanskoj i indijskoj. Ovde možete probati karakteristične specijalitete kao što su pekinška patka, dim sum ili jedno od brojnih jela spremljenih u voku. U okviru hotela je i Sushi bar, gde dok uživate u ovim specijalitetima možete i da posmatrate kako oni nastaju. Osim toga, topla preporuka je i Champagne bar u kojem možete da naručite neko vino, alkoholno piće ili koktel, a da pri tom imate pogled na, u skladu sa novonastalom kineskom megalomanijom i luksuzom, spektakularan kristalni luster vredan milion i po dolara.

Hi_BEI_26291788_BEI-123_resizeUkoliko se umorite od prevelike žurbe i gužve u gradu, a to će vam se sigurno desiti u ovom pravom megalopolisu, pravo mesto za relaksaciju i odmor je Willow Stream Spa. Spa centar raspoređen je na tri sprata i nalazi se u takozvanom mostu između dve zgrade, a u ponudi je preko 60 estetskih i spa tretmana. Tu je i fitness centar sa jednim od najdužih bazena u Pekingu, saunama, džakuzijima, teretanom…

Cena prenoćišta za dve osobe kreće se od oko 200 evra, pa naviše.

 

This entry was posted in Hoteli and tagged . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.
Nobis, Stokholm
Kristiania, Lech am Arlberg
Gran Melia, Rim

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Vinarija Lastar
  • Podrum Aleksić
  • VIRTUS