Info

Najbolje vinarije ex-Yu

Korice_prednjaPublikacija Najbolje vinarije ex-Yu je jedinstveni regionalni projekat, prvi takve vrste na prostoru bivše Jugoslavije, u kojem je magazin Wine Style predstavio najbolje vinarije iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije, po svom izboru.

U ovoj luksuznoj publikaciji nalazi se skoro 200 ekskluzivnih fotografija, priče o svim izabranim vinarijama i intervjui sa njihovim vlasnicima i vajnmejkerima, kao i stručni opisi njihovih najboljih vina, za koje se pobrinuo Milorad Cilić, jedan od najcenjenijih enologa u regionu. Više od 15.000 pređenih kilometara, 1.500 fotografija, 500 degustiranih vina, 250 časova razgovora sa vinarima, brojke su koje ilustruju devetomesečni rad ekipe magazina Wine Style.

Knjiga Najbolje vinarije ex-Yu dostupna je u Grape wine baru (Dositejeva 13), svim knjižarama LagunaDelfi i Vulkan, kao i u Supermarket Concept Store-u (Višnjićeva 10), vinoteci Šapat u Beogradu (ugao Maršala Birjuzova i Carice Milice) po ceni od 2.400 dinara.

This entry was posted in Info. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Vinarija Lastar
  • Podrum Aleksić
  • VIRTUS