67

Ekskluzivno

Broj:

Srbija dobila prve sertifikate Weinakademiker i WSET Level 4 Diploma  Svečanom ceremonijom dodele godišnjih nagrada, Austrijska vinska akademija proslavila je u dvorcu Esterhazy u Eisenstadtu dvadeset četvrtu generaciju studenata koji su osvojili prestižnu titulu Weinakademiker. Aleksandar Duković, direktor i osnivač Srpske vinske akademije, prvi je dobitnik ovog uglednog priznanja iz [...]

2018-06-16T10:11:01+01:0018. 11. 2017|Categories: Vinske priče|0 Comments

Cantine San Marzano

Broj: Foto:

Vinska renesansa u bojama Pulje Koncept vinarije Cantine San Marzano utemeljen je u dve glavne vrednosti – poštovanju tradicije i modernizaciji. Popularizacija primitiva širom sveta, kao i ostalih sorti iz regije Pulja na jugu Italije, uz kontinuirano istraživanje njihovih mogućnosti, to je osnovni [...]

2018-06-16T10:11:02+01:0018. 11. 2017|Categories: Vinske priče|Tags: |0 Comments

Alex Endrizzi

Broj: Foto:

S primitivom u svet Alex Endrizzi, menadžer izvoza vinarije Cantine San Marzano sa juga italijanske regije Pulja, inače jednog od najvećih proizvođača vina Primitivo di Manduria, smatra da primitivo kao sorta još nije pokazao svoj pravi potencijal i da mu predstoji svetla perspektiva. [...]

2018-11-25T13:14:15+01:0018. 11. 2017|Categories: Vinske priče|Tags: |0 Comments

Jens Bernardo Helmbek

Broj: Piše: Foto:

Diplomatska riznica hedonizma Jens Bernardo Helmbek jedan je od vodećih kategori menadžera ugledne danske kompanije Peter Justesen, koja ekskluzivnom robom opslužuje diplomatska predstavništva širom sveta. Njegova specijalnost su žestoka alkoholna pića, duvanski proizvodi, slatkiši i, naravno, vina [...]

2018-11-27T13:40:51+01:0018. 11. 2017|Categories: Business Club|Tags: |0 Comments

Barolo, Lo Zoccolaio

Naziv vina: Barolo Berba: 2008. Sorta: nebbiolo Oblast: Pijemont, Italija Proizvođač: Lo Zoccolaio Sadržaj alkohola: 14,5% Svetle rubincrvene boje sa narandžastim tonom po obodu. Miris je izuzetno kompleksan i zreo, sa dominantnim notama zrelog crvenog bobičastog voća (maline, višnje, trešnje i ribizle), koje su lepo ukomponovane sa cvetnim notama, plemenitim tonovima hrastovine i aromama nastalih dugim [...]

2018-06-16T10:11:02+01:0018. 11. 2017|Categories: WS preporuka|Tags: , |0 Comments
Go to Top