Info, Salon vina

XI Wine Style salon vina

Subota 30. mart, hotel Crowne Plaza

 

Nakon deset godina, ispred Wine Style salona vina je jedna nova epoha – jedan od najuglednijih vinskih događaja u regionu od sada će se publici predstavljati na novom mestu, sa novom energijom i još boljim i raznovrsnijim vinskim programom. Predstojeći, jedanaesti  Wine Style salon vina, jedinstvena  smotra izabranih domaćih i regionalnih vinarija, obogaćena vinima iz celog sveta, odigraće se prvi put hotelu Crowne Plaza  u Beogradu, u subotu 30. marta 2019. godine, od 14 do 20 časova. Na ovogodišnjem izdanju Wine Style salona posetioci će imati priliku da uživaju u  vinskom opusu četrdeset učesnika i da degustiraju više od 300 vrsta vrhunskih vina iz celog sveta.

Prefinjena a ležerna atmosfera, uz zavidnu selekciju izlagača i uvek prisutne novitete i premijere, inače karakteristične za Wine Style salone vina, čine ga jednom od najinteresantnijih vinskih manifestacija u regionu.Tradicionalno, osim vinskih profesionalaca i ljubitelja vina očekuje se i dolazak istaknutih ličnosti iz javnog života i diplomatije.

Osim pozivnica koje će direktno biti uručene izabranim gostima, ograničen broj pozivnica biće obezbeđen i gostima koji se prijave putem elektronske prijave nawww.winestyle.rs stranici. Elektronska prijava biće aktuelna od 25. februara do 15. marta 2019. godine

Takođe, ulaznice za  jedanaesti Wine Style salon vina naći će se u prodaji i na mestu događaja, 30. marta, po ceni od 1.200 dinara.

 


Wine Style X eksluzivni salon vina 

Wine Style IX eksluzivni salon vina 

Wine Style VIII eksluzivni salon vina 

Wine Style VII eksluzivni salon vina 

Wine Style VI eksluzivni salon vina 

Wine Style V eksluzivni salon vina

Wine Style IV eksluzivni salon vina

Wine Style III eksluzivni salon vina

This entry was posted in Info, Salon vina. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Vinarija Lastar
  • Podrum Aleksić
  • VIRTUS