O nama

WINE STYLE – specijalizovani magazin o vinu i alkoholnim pićima

 

Počev od 2006. godine magazin Wine Style aktivno prati dešavanja u vinskom svetu. Naš pristup temi podrazumeva kvalitetno informisanje stručne javnosti, kao i zabavan i neopterećujući način približavanja tematike prosečnom ili potencijalnom konzumentu, a sve to sa idejom popularizacije vina i podrške razvoju kulture konzumacije vina.

Našu čitalačku publiku, a koju u najvećoj meri ipak ne čini stručna javnost već ljubitelji vina, edukujemo kako bismo joj pomogli da se snađe u lavirintu ponude na domaćem tržištu tako što organizujemo razne degustacije, kurseve vina i periodično objavljujemo stručno-populističke publikacije (Top 50 vinarija ex-Yu, Slaganje vina i hrane). Takođe, svake godine organizujemo Regionalnu konferenciju o vinu i Ekskluzivni salon vina.

Pažnja magazina u najvećoj meri usmerena je na aktivnosti na tržištu Srbije i regiona ex-Yu, sa osvrtom na aktuelna dešavanja u svetu. Tako je magazin Wine Style jedini medij u regionu koji svake godine donosi najnovije informacije sa prestižnog festivala u Meranu i neposredno učestvuje u čuvenim Primer degustacijama u Bordou. Objavili smo i nekoliko ekskluzivnih intervjua sa velikim autoritetima iz vinskog sveta, a jedan od najznačajnijih je onaj sa najpoznatijim svetskim enologom Mišelom Rolanom.

Magazin takođe obogaćujemo i sadržajima za koje smatramo da odgovaraju interesovanjima naše ciljne čitalačke grupe – intervjuima sa poznatim ličnostima i ljudima iz sveta biznisa, pričama o hrani, putovanjima, automobilima, satovima…

Magazin Wine Style izlazi na svaka dva meseca, počev od oktobra 2006. godine.

Magazin se ne nalazi u slobodnoj prodaji. Tiraž 12.000

Izdavač SPECIAL PRESS D.O.O. Beograd

  • Vinarija Lastar
  • Podrum Aleksić
  • VIRTUS