Wine Style magazin: Ultimativni vodič kroz svet vina i drugih finih stvari!

Na pola puta zmeđu vinskih profesionalaca i publike, odnosno konzumenata –nalazi se  magazin Wine Style. Kao svojevrsni vodič kroz svet vina i drugih finih i zanimljivih stvari, magazin za cilj ima popularizaciju kvaliteta u oblasti vina i gastronomije, a kao prvi magazin tog tipa na prostoru bivše Jugoslavije umnogome je zaslužan za enormno povećanje vinskog tržišta u svim njegovim segmentima.

Razgovori sa brojnim velikim imenima iz profesionalnog vinskog sveta, reportaže sa najvažnijih vinskih događaja, priče o prestižnim vinarijama iz celog sveta, prikazi čuvenih restorana, mali vodiči i škole vina, stručni tekstovi iz svih oblasti vinarstva, vinogradarstva i vinskog biznisa – to je referenca našeg informativno-edukativnog panela.

Intervjui sa uglednim ličnostima iz domaćeg javnog života, malo intelektualne gimnastike, kulture, umetnosti i life style priča – to je ono što vizuelizuje našu ideju da je vino deo jednog elegantnog i dostojanstvenog životnog stila.

Našu čitalačku publiku, a koju u najvećoj meri ipak ne čini stručna javnost već ljubitelji vina, edukujemo kako bismo joj pomogli da se snađe u lavirintu ponude na domaćem tržištu tako što kroz našu edukativnu platformu Srpska vinska akademija organizujemo Osnovne kao i Profesionalne  kurseve vina. Takođe periodično objavljujemo stručno-populističke publikacije (Top 50 vinarija ex-Yu Najbolje vinarije ex – Yu, Antologija srpskih vinarija.

Takođe, svake godine organizujemo Wine Style salon vina, a stojimo i iza prestižnih vinskih manifestacija kao što su SuperWine, Vinski Štab.

Magazin Wine Style izlazi pet puta godišnje, počev od oktobra 2006. godine.

Magazin se ne nalazi u slobodnoj prodaji.

Tiraž 12.000

Preporuči