XIII Wine Style salon vina

subota 16. april 2022. od 14-20 h, hotel Crowne Plaza, Beograd

Više od deset godina Wine Style salon vina jedan je od najuglednijih vinskih događaja u regionu, a reč je o jedinstvenoj smotri izabranih domaćih i regionalnih vinarija, obogaćenoj vinima iz celog sveta. Na predstojećem Salonu, prema najavama, publiku očekuje  rekordan broj vina – oko 70 vinarija izlagača predstaviće ukupno oko 400 vrsta vina.

Prefinjena a ležerna atmosfera, uz zavidnu selekciju izlagača i uvek prisutne novitete i premijere, inače karakteristične za Wine Style salone vina, čine ga jednom od najinteresantnijih vinskih manifestacija. Tradicionalno, osim vinskih profesionalaca i ljubitelja vina redovni gosti Wine Style salona vina su i istaknute ličnosti iz javnog života i diplomatije.

Predstojeći XII Wine Style salon vina održaće se u subotu 16. aprila 2022. u hotelu Crowne Plaza u Beograd od 14-20 časova.

Ulaznice za naredni Wine Style salon vina naći će se u prodaji na mestu događaja, po ceni od 1.500 dinara. U cenu ulaznice uračunata je i poklon vinska čaša Riedel degustazione za crveno vino.

Kompletan spisak vinarija učesnika XII Wine Style salona biće objavljen na ovoj stranici 10.aprila 2022.

Preuzmite izlagačku prezentaciju za 13. Wine Style salona vina

NOVINARSKE AKREDITACIJE

Press akreditacija je namenjena isključivo predstavnicima medija (novinarima štampanih medija, TV i radio novinarima, TV i radio ekipama, on-line novinarima, stranim dopisnicima, dopisnicima novinskih agencija, fotoreporterima).

Medijska kuća može poslati zahtev za sledeći broj akreditacija:

  • TV stanice – 3 akreditacije (novinar, snimatelj, tehničko lice)
  • Štampani mediji – 2 akreditacije (novinar, fotoreporter)
  • Radio stanice – 1 akreditacija (novinar)
  • Website, portal, blog – 1 akreditacija (novinar / fotograf)

* Zahtev za akreditacije možete poslati najkasnije do  12. aprila 2022. na kontakt mejl redakcija@winestyle.rs

Na sve zahteve odgovorićemo najkasnije do 14. aprila 2022.

Atmosfera sa poslednjeg sajma

Preporuči