SuperWine

SuperWine 9.0

Na talasima velikih vina!

Najuzbudljiviji vinski događaj jugoistočne Evrope – SuperWine, održaće se u subotu 2. jula 2022. godine (20– 00h) u luksuznoj yacht marini Porto Montenegro.

U duhu tradicije koju je ovaj događaj izgradio u prethodnih osam izdanja, i ove godine publici će u jedinstvenom ambijentu lokacije Buddha-Bar Beach (Porto Montenegro Yacht Club) svoja vina predstaviti najbolje vinarije iz regiona ex-YU, kao i nekoliko desetina uglednih evropskih vinskih kuća.

Prijava za izlagače je u toku, a lista vinarija učesnika već u ovoj fazi izgleda očaravajuće. Navešćemo samo neke od velikana regionalne i svetske vinske scene koji na SuperWine dolaze sa svojim super vinima –  DAOU Family Estates, Arthur Metz, Jean Durup, Kovačević, Polič, Masciarelli, TEMET, Keković, Fontanafredda, MASI, Ražnatović, Đukić, 13. Jul Plantaže, Bikicki, Henkell x Freixenet, Jungić, PASQUA, Deurić, Pik Oplenac, Monteverdi i mnogi drugi.

Kulinarske zone i nastupi di-džejeva takođe su tradicionalno sastavni deo programa, tako da nema sumnje da će Super Wine 9.0. opravdati očekivanja sve brojnije publike. Ko zna, možda ovaj vinski spektakl ove godine ode i korak dalje. Sudeći po najavama organizatora, to je prilično izvesno.

Ulaznice za SuperWine 9.0 biće dostupne na samoj lokaciji (Buddha-Bar Beach) na dan događaja po ceni od 40 evra, kao i u pretprodaji preko aplikacije Wine Drop Club, po ceni od 35 evra.

Za detaljne informacije posetite www.superwine.rs

Porto Montenegro Yacht Club
Evian
Tivat tourism organisation
Regent Porto Montenegro

Atmosfera sa festivala

Preporuči