SuperWine

SuperWine 8.0

Osmo izdanje najuzbudljivijeg vinskog događaja jugoistočne Evrope – SuperWine održaće se u subotu 4. jula 2020. godine u luksuznoj yacht marini Porto Montenegro.

Zahvaljujući vinima uglednih evropskih vinskih kuća, prefinjenoj publici i nesvakidašnjoj atmosferi i ambijentu bazena Porto Montenegro yacht kluba, SuperWine godinama unazad uspeva da održi status najatraktivnijeg vinskog događaja, ne samo u regionu već i šire. Ovaj ekskluzivni salon vinske elegancije, osim vina prestižnih vinarija, svake godine donosi publici i vrhunske DJ nastupe, ekskluzivne gastronomske zone i mnoga druga super iznenađenja, pa je očekivano da će i osmo izdanje SuperWine festivala prirediti gostima još jedno vinsko veče za pamćenje. SuperWine 8.0 održaće se 4. jula na bazenu Porto Montenegro Yahting kluba od 20 do 01 h. Ulaznice za SuperWine 8.0 prodavaće se na samoj lokaciji, na dan događaja, a cena karte je 30 evra.

Po istoj ceni, karte će se naći u pretprodaji u Supermarketu Montenegro u Portu Montenegru i wine baru Grape u Beogradu.

Za dodatne informacije o SuperWine 8.0 posetite www.superwine.rs ili na email vuk.tripkovic@superwine.rs.

Porto Montenegro Yacht Club
Evian
Tivat tourism organisation
Regent Porto Montenegro

Za detaljne informacije posetite www.superwine.rs

Atmosfera sa festivala