SuperWine

SuperWine 11

Novo poglavlje vinske izvrsnosti!

Naredno izdanje najprefinjenijeg i najuzbudljivijeg vinskog događaja jugoistočne Evrope – SuperWine održaće se u subotu 29. juna 2024. godine (20–00h) u luksuznoj yacht marini Porto Montenegro.

Nakon deset nezaboravnih izdanja posvećenih vinskoj eleganciji, došlo je vreme da SuperWine u svojoj 11. epizodi napravi novi korak napred i da publici i vinarima priredi još jedno vinsko veče za pamćenje. Pozitivna energija, uz vinske vibracije, atraktivni prateći program i prestižne  liste vinarija-izlagača godinama su zaštitni znak festivala SuperWine.  Ako je nekako trebalo objediniti ekskluzivitet lokacije yacht marine u Porto Montenegru i vinski glamur, čini se da je SuperWine to uspeo na najbolji mogući način.Ovogodišnji SuperWine biće poseban po mnogo čemu, a posebno po izuzetnoj listi vinarija koje će se predstaviti sa svojim vinima.

Ulaznice za SuperWine 11 biće u pretprodaji preko Gigstix servisa u Crnoj Gori (www.gigstix.me), kao i preko aplikacije Wine Drop Club za goste iz Srbije. Ulaznice će biti dostupne i na samoj lokaciji (Buddha Bar Beach u Portu Montenegru, Porto Montenegro Yacht club pool) na dan događaja  po ceni od 50 evra.

Za detaljne informacije posetite www.superwine.rs

Porto Montenegro Yacht Club
Evian
Tivat tourism organisation
Regent Porto Montenegro

Atmosfera sa festivala

Preporuči