SuperWine

SuperWine 11

Novo poglavlje vinske elegancije počinje u Lustica Bay!

Naredno izdanje najuzbudljivijeg vinskog događaja jugoistočne Evrope – SuperWine održaće se u subotu 29. juna 2024. godine (20–00h) na novoj fenomenalnoj lokaciji  – Marina Village u Lustica Bay.

Nakon deset nezaboravnih izdanja posvećenih vinskoj eleganciji, došlo je vreme da SuperWine u svojoj 11. epizodi punom brzinom krene u novu regatu, a ekskluzivno odredište ovog puta je Marina Village u Lustica Bay. Pozitivna energija vinskih vibracija, atraktivan prateći program i respektabilna lista učesnika već deceniju su zaštitni znak festivala SuperWine, koji je na originalan način spajao šarm Jadrana i vinski glamur.

Ovogodišnji SuperWine biće poseban po mnogo čemu, a naročito po fenomenalnoj listi vinarija koje su već najavile dolazak sa svojim izuzetnim vinima, pa nema sumnje da će na novoj lokaciji i vinari i publika moći da uživaju u istom ritmu, ali uz jedan moderniji, oplemenjeni zvuk.

Ulaznice za SuperWine 11 biće u pretprodaji preko Gigstix servisa u Crnoj Gori (www.gigstix.me), kao i preko aplikacije Wine Drop Club za goste iz Srbije. Tradicionalno, ulaznice će biti dostupne i na samoj lokaciji  na dan događaja  po ceni od 50 evra.

Za detaljne informacije posetite www.superwine.rs

Porto Montenegro Yacht Club
Evian
Tivat tourism organisation

Atmosfera sa festivala

Preporuči