Salon vina

Deveti Wine Style salon vina

22. april 2017. Hotel Zira, Beograd

Deveti Wine Style salon vina, godišnji skup najboljih domaćih i regionalnih vinarija, čija će ponuda biti obogaćena vinima iz celog sveta, održaće se 22. aprila u hotelu Zira u Beogradu, od 14 do 20 časova. Ova prestižna manifestacija tokom prethodnih  godina okupila je blizu 15.000 ljubitelja vina, a u ovogodišnjem izdanju posetioci salona imaće priliku da se upoznaju sa vinskim opusom više od četrdeset izlagača  i uživaju u  više od 300 vrhunskih vina iz celog sveta.

Ulazak na salon biće moguć uz pozivnice koje uručuje organizator, a ograničen broj ulaznica naći će se u prodaji na dan održavanja salona, 22. aprila, po ceni od 1.200 dinara.

Prefinjena a ležerna atmosfera čini Wine Style salon vina jednom od najinteresantnijih vinskih manifestacija u Beogradu, a kao i svake godine, osim vinskih profesionalaca i ljubitelja vina, očekuje se i dolazak istaknutih ličnosti iz javnog života i diplomatije.

Prezentacija za izlagače

 

OFICIJELNA VODA

Oficijelna voda

INFORMACIJE ZA POSETIOCE

Kako bismo obezbedili  visoke standarde  prezentacije svih vinskih kuća, prijatan ambijent i odgovarajuće uslove za degustaciju vina, pozivnice za Deveti Wine Style salon vina biće dodeljene pažljivo selektovanim gostima od strane organizatora. Pored pozivnica namenjenih izabranim gostima, ograničen broj pozivnica biće obezbeđen gostima koji se prijave putem elektronskog formulara na ovoj stranici. Elektronska prijava posetilaca biće u funkciji od 5. marta do 5. aprila 2017. godine.

Na sve prijave biće odgovoreno u periodu između 10. i 14. aprila, svi koji na vreme i pravilno popune prijavu biće obavešteni da li su i na koji način obezbedili ulazak na Salon – uz gratis pozivnice ili uz popust za kupovinu dnevne karte po ceni od 800 dinara.

Ograničen broj ulaznica naći će se u prodaji na dan Salona vina 22. aprila po ceni od 1.200 dinara.

Prijavite se za salon vina

 

NOVINARSKE AKREDITACIJE

Pres akreditacija je namenjena isključivo predstavnicima medija (novinarima štampanih medija, TV i radio novinarima, TV i radio ekipama, on-line novinarima, stranim dopisnicima, dopisnicima novinskih agencija, fotoreporterima). Medijska kuća može poslati zahtev za sledeći broj akreditacija:

  • TV stanice – 3 akreditacije (novinar, snimatelj, tehničko lice)
  • Štampani mediji – 2 akreditacije (novinar, fotoreporter)
  • Radio stanice – 1 akreditacija (novinar)
  • Website – 1 akreditacija (novinar)

* Zahtev za akreditacije možete poslati najkasnije do 17. aprila 2017. na kontakt mejl redakcija@winestyle.rs

 


Wine Style VIII eksluzivni salon vina
 

Wine Style VII eksluzivni salon vina

Wine Style VI eksluzivni salon vina 

Wine Style V eksluzivni salon vina

Wine Style IV eksluzivni salon vina

Wine Style III eksluzivni salon vina

This entry was posted in Salon vina. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

  • Podrum Aleksić
  • Tikveš