Vinarija Atelje vina Šapat

Početak leta i nove etikete bile su povod za prvo okupljanje saradnika i prijatelja Ateljea vina Šapat, nakon duže pauze.

Lagana muzika, slasni zalogaji sa grila i Šapat vina učinili su da se gosti na kraju radne nedelje, 25. juna potpuno prepuste uživanju u druženju i pogledu na zalazak sunca među vinogradima.

Nove etikete su pripremane pažljivo. Ideja je bila da se na njima objedini specifičan stil i estetika Ateljea vina Šapat, njegov jedinstven ambijent, te da se prenese emocija koju ovo mesto i vino bude u svakome ko ga poseti. Tako su nastale tri serije: u klasičnoj liniji namenjenoj vinima Charonnay 5, Merlo i Cabernet Sauvignon dominira skica objekta; aromatična i pitka vina Magnus (crvena kupaža) i Rose krase etikete sa sedefastim sjajem, a na etiketama za najpopulariji par vina, crvenu kupažu Pi i belu kupažu Suma, redizajnirani su prepoznatiljivi  matematički simboli.

Tokom večeri gosti su glasali za najlepše rešenje  i prvo mesto su podelile etikete za Rose i belu kupažu Suma.

Tog petka nisu privlačila pažnju samo vina odevena u nova odela; bašta Ateljea i vinogradi bili su posebno romantično i raskošno dekorisani – kristalni lusteri i sto za dvoje usred vinograda, svileni jastuci, sofe i ljuljaške, scenografija je koja je preplavila Instagram, ali i u kojoj se istinski uživalo.

Sva Šapat vina sa novim etiketama se po podrumskim cenama mogu kupiti u vinariji, njenom onlajn šopu i   sestrinskoj kući  – hotelu Townhouse 27,  u centru Beograda, a uskoro i na drugim  prodajnim mestima.

Limitirane serije vina Šapat za poslovne i privatne prilike, oduvek su bile veoma tražane, a sada, sa novim dizajnom, ovakav poklon će učiniti još atraktivnijim.