Jubilarna posveta vinskoj eleganciji!

Deseto izdanje najprefinjenijeg i najuzbudljivijeg vinskog događaja jugoistočne Evrope – SuperWine održaće se u subotu 1. jula 2023. godine (20– 00h) u luksuznoj yacht marini Porto Montenegro. Prema preliminarnoj listi vinarija-izlagača, pred nama je najbolji SuperWine dosada.

Nakon devet atraktivnih epizoda iz serijala posvećenog vinskoj eleganciji, došlo je vreme da SuperWine svojim desetim izdanjem i zvanično potvrdi da je iz avangarde prešao u klub klasika. Pozitivna energija, fine vinske vibracije, atraktivni prateći programi i respektabilne liste vinarija-izlagača krasile su tokom svih ovih godina SuperWine i doprineli da ubrzo stekne status najuzbudljivijeg vinskog događaja jugoistočne Evrope. Ako je nekako trebalo objediniti ekskluzivitet lokacije Yacht marine u Porto Montenegru i vinski glamur, čini se da je SuperWine to uspeo na najbolji mogući način, idući svake godine korak napred u svim aspektima.

Tako će biti i ove, jubilarne godine, a pripreme za predstojeći SuperWine obeležene su nesvakidašnjim interesovanjem renomiranih vinskih kuća, i to ne samo iz regiona, već iz cele Evrope. Prema najavama organizatora, ovogodišnji SuperWine biće poseban po mnogo čemu, a tradicionano će biti začinjen nastupom vrhunskog di-džejа, kao i bogatim gastronomskim programom.

Ulaznice za SuperWine 10 biće u pretprodaji preko Gigstix servisa u Crnoj Gori (www.gigstix.me), kao i preko aplikacije Wine Drop Club za goste  iz Srbije. Ulaznice će biti dostupne i na samoj lokaciji (Buddha Bar Beach u Portu Montenegru, Porto Montenegro Yacht club pool) na dan događaja  po ceni od 50 evra.