Nedavno završeni radovi na vinariji Virtus označili su novi početak za jedno od najimpresivnijih vinskih zdanja ovih prostora, a koje je i pre završetka radova posetilo preko 5.000 gostiju.

Od ove godine, u vinariji Virtus neće biti ni najmanjeg ograničenja što se tiče uživanja, bilo da je reč prijatnim vinima, ambijentu ili nesvakidašnjoj arhitekturi vinarije.

Kompletiranjem radova na barik i degustacionoj sali celokupan kompleks je podigao svoje kapacitete na stotinak gostiju koji istovremeno mogu da se prepuste čarima Virtus vina uz potpunu posvećenost uvek prijatnih domaćina.

Koliko su posvećeni svojim gostima, Virtusi jednaku pažnju posvećuju brizi o svojim vinima. Trenutno 20 hektara vinograda je u rodu, a u vinariji vredno rade i na novim zasadima, dok je planiran kapacitet vinarije od 150.000 litara veoma blizu ostvarenja.

Uz već dobro poznata vrhunska vina, sa ukupno četiri degustacione sale i dečjim igralištem smeštenim u blizini glavnog objekta, jedino što preostaje gostima jeste da se prepuste čaroliji, uz nadu da će njihova vinska privilegija potrajati.