Broj:

Kada je honda CR-V lansirana na tržište, vrlo brzo je privukla veliku pažnju kupaca SUV vozila kojima se dopala visoka pozicija vozača, ali i izgled, stil i robusnost ovog modela. Nova, restilizovana verzija honde CR-V nastavila je ovaj uspeh zahvaljujući, pre svega, inteligentnim sistemima koji doprinose povećanoj bezbednosti, udobnosti i dinamičnosti vožnje.
Hondini inženjeri, vodeći se istančanim potrebama i željama vozača, razvili su tri rešenja koja karakterišu novi CR-V: unapređeni štedljivi 2.0 i-VTEC motor, moćni 4WD pogon na sva četiri točka i inteligentno modeliran luksuzni enterijer koji pruža više komfora i udobnosti. Restilizovani CR-V kombinuje snagu i sportski duh SUV vozila sa prvoklasnom udobnošću limuzine. Upravljanje i reakcije su oštre kao kod putničkog automobila, ali pogon na svim točkovima omogućava uživanje u vožnji na off road terenima. Pored toga ovaj model karakteriše izuzetna stabilnost i bezbednost po kojima je honda prepoznatljiva, ali i veliki prtljažni prostor i prostor kabine, što ovaj model čini odličnim saputnikom na dugim putovanjima.
Akcijska cena restilizovanog modela CR-V kreće od 22.500 evra, a svi kupci na poklon dobijaju Kasko osiguranje za period od godinu dana.