Broj:

Lounge 27, Hotel Townhouse 27

Kažu da je potrebno samo nekoliko sekundi da bi se stekao prvi utisak. Čini se da ovde svi razumeju da je kreiranje dobrog utiska, u stvari, razumevanje da je gost najvažniji.

U samom centru grada, na Topličinom vencu, ušuškan u prizemlju najnagrađivanijeg butik hotela Townhouse 27 u Beogradu, nalazi se mali café Lounge 27. Renoviran, moderno dizajniran, topao i svetao prostor, sa pogledom na baštu i pešačku zonu, koja posebno tokom letnjih i jesenjih meseci predstavlja pravu gradsku oazu.

Lounge 27 je posebno gradsko mesto koje se zbog svoje veličine i pozicije često koristi i za mala privatna okupljanja, rođendane i mini-venčanja, ali takođe i za poslovne sastanke, vinske degustacije, promocije ili zvanične ručkove. Prostor može da bude organizovan na razne načine, prema željama klijenata, a kapaciteta je 20 sedećih ili 60 stajaćih mesta. Lounge 27 takođe raspolaže i dobrom tehničkom opremljenošću ‒ internetom, plazma ekranima, laptop vezama, videom i zvukom, kao i povezivanjem za prezentacije različitih formata.

 

Međutim, uz sve navedeno, ono što ovo mesto čini posebnim u osnovi je 14 godina posvećenog i vrlo uspešnog hotelskog rada i iskustva u usluživanju gostiju iz celog sveta. Ovde nema neobičnih zahteva i neobičnih navika, jer je svaka kultura uglavnom već poznata i vrlo poštovana.

Uživanje je mnogostruko: tokom prepodnevna u dobrom internacionalnom doručku, a popodne u dobroj atmosferi, finoj muzici, žamoru ljudi koji govore strane jezike iz celog sveta i uvek spremnom originalnom ponudom pića i domaćih, svežih jela i kolača.

Lounge 27 otvoren je svakog dana 365 dana u godini.

Za doručak ga posetite u periodu 07‒11h, a kao cafe restoran i prostor za vaše specijalne prilike na raspolaganju je  12‒22h.

Kontakt za rezervacije: 011/2022 900, hotel@townhouse27.com.