Brenners Park Hotel & Spa se nalazi na prelepoj lokaciji u čuvenoj nemačkoj banji Baden-Baden. Ovo je savršeno mesto za sve one koji traže luksuz, udobnost, fitnes i zdravlje na jednom mestu

 

Tradicija ovog hotela počinje davne 1834. godine, kada je hotel nosio naziv Stephanienbad, u čast princeze Stefani od Badena, usvojene Napoleonove ćerke. S godinama je hotel prošao brojna renoviranja, da bi se 1969. prekinula tradicija porodice Brenner. Međutim, hotel je nastavio da živi pod istim imenom i danas privlači brojne posetioce svojim toplim gostoprimstvom.

Brenners Park Hotel & Spa ima ukupno sto soba i nudi gostima mogućnost da biraju između klasičnih soba, junior i standardnih aparmana, uključujući i Royal Penthouse. Kombinacija izuzetnog luksuza i komfora svih soba ogleda se u individualnom dekoru i nameštaju uz elemente elegantnih antikviteta.

Večera u Brenners Park restoranu, koji ima dve Mišelinove zvezdice, predstavlja izuzetno gurmansko iskustvo. Od otvaranja 2002. godine, šef Andreas Krolik sa svojim timom se trudi da svojim menijem zadovolji i najzahtevnije mušterije. Tokom hladnijih meseci najprimamljivije mesto za obroke je Wintergarten restoran, sa staklenim krovom i predivnim pogledom na park, gde se služi pretežno mediteranska hrana. Tu su i Cigar Lounge sa velikim izborom cigara, konjaka, viskija i vina, kao i Oleander Bar i Kaminhalle, savršena mesta za popodnevni odmor uz kafu ili piće.

S obzirom na to da se hotel nalazi u poznatom lečilištu, zdravstvena nega se podrazumeva. Tako ćete u Brenners Park Hotelu & Spa dobiti potpunu profesionalnu uslugu za sve u vezi sa zdravljem – od saveta za prevenciju do lekarskih tretmana po najsavremenijim tehnikama. Lečenje se bazira na prirodnoj medicini, naturologiji – alternativnoj metodi koja tretira uzrok bolesti prirodnim metodama kako bi se postiglo optimalno zdravlje. Naravno, veliki izbor tretmana za negu lica i tela može se izabrati u spa centru, kao i relaksacija u nekoj od sauna ili bazena – laconiumu (suvoj sauni sa temperaturom od 50 stepeni C), japanskoj cvetnoj kadi ili finskoj sauni sa terapijom svetlošću. Hotel pruža i kompletni fitnes program, uz lične trenere i kvalifikovane sportske instruktore, kao i zatvoreni bazen.

Baden-Baden nudi brojne mogućnosti za sportske aktivnosti: trčanje, pešačenje, vožnju bicikla, jahanje, golf, planinarenje, svako može da izabere po sopstvenim afinitetima i kondiciji. Za zimske mesece može da bude dobra polazna tačka za skijanje i zimske sportove, a u svim periodima godine predstavlja pravo uživanje posmatrati prelepe pejzaže Švarcvalda.

Smeštaj u Brenners Park Hotel & Spa se kreće od 195 do 1.250 evra van sezone i od 235 do 1.500 evra u sezoni. Cene uključuju korišćenje spa i fitnes centra, kao i bazena.