PROLEĆE IZ NAŠIH SNOVA

Kempinski Hotel Adriatic, najluksuzniji hotel u Istri, nakon kratke zimske pauze tokom koje su redizajnirani i obogaćeni neki hotelski sadržaji, ponovo širom otvara svoja vrata. Ukoliko ovog proleća ili leta iskoristite njihove atraktivne ponude i uvrstite ovaj prestižni resort u svoj holiday planner, biće to verovatno jedna od boljih odluka koje ćete doneti ove godine

 

U hotelu Kempinski Hotel Adriatic čvrsto veruju da gostima treba da se ponudi dodatna vrednost izvan standardnih hotelskih sadržaja, pa zato redovno osmišljavaju nove i unapređuju postojeće usluge, a sve to kako bi očuvali imidž najpoželjnije morske golf i spa destinacije u Istri.

Za aktivni odmor u Istri nastupajući prolećni dani su najbolje moguće vreme tokom godine, a u hotelu Kempinski Hotel Adriatic pažljivo vode računa o svakom trenu odmora njihovih gostiju. Preporučuju treking, bavljenje biciklizmom ili uvek atraktivnu igru na golf igralištu Golf Adriatic sa 18 rupa. Zahvaljujući preporukama hotelskog conciergea, svaki dan odmora postaje jedno sadržajno, bogato i jedinstveno iskustvo.

Šta je sve novo ovog proleća u hotelu Kempinski Hotel Adriatic? Pa, idemo redom.

U pripremi jelovnika, s naglaskom na istarsku i mediteransku kuhinju, u hotelu se više nego ikada pre trude da u što većoj meri koriste sezonske namirnice iz regije, a koje oplemenjuju začinima iz vlastitog hotelskog vrta. Prateći stil života savremenih turista, uvedeni su poseban TV sistem, kao i mobilna aplikacija koja je svojevrsni džepni concierge i omogućuje gostu da uvek bude u toku sa aktuelnim hotelskim informacijama i ponudama, a da pritom ne mora da pretražuje hotelsku veb-stranicu. Takođe, ove godine je redizajniran deo enterijera i otvoren je još jedan restoran, u skladu s kontinuiranim unapređenjem kvaliteta usluge i gastro senzacija. Redizajnirana je postojeća terasa, kako bi eksterijer na kojem gosti provode najviše vremena vizuelno ostao atraktivan i omogućio još ugodniji boravak. Kako je hotel već godina deo poznatog projekta Turističke zajednice Istre i BMW-a pod nazivom „BMW Coast Drive – Enjoy the sunny side of the streets in Istria“, gosti tokom letnjih meseci mogu besplatno da uživaju u vožnji Istrom u luksuznom modelu BMW-a.

E sad, odlučite li da svoj prolećni odmor provedete kao modernu bajku u hotelu koji nudi čisti luksuz, vrhunsku udobnost i privatnost, evo nekoliko korisnih saveta.

Savet broj 1

Odvažite se na pravi gurmanski doživljaj! Uživajte u hotelskoj kulinarskoj priči o Istri i Mediteranu i istražujte regionalnu gurmet ponudu, a concierge će vam preporučiti najbolje restorane u skladu s vašim afinitetima.

Savet broj 2

Igrajte golf! Jeste li znali da golf igralište sa 18 rupa ima pogled na more i idilični istarski pejzaž, te da je udaljeno tek nekoliko stotina metara od Kempinski Hotela Adriatic? „Stay-and-play golf aranžman“ omogućuje vam da svoj golf odmor definišete u nekoliko jednostavnih koraka i da unapried rezervišete svoj tee time.

Savet broj 3

Počastite se spa tretmanom. Posvetite se sebi i nagradite se odmorom i uživanjem za koje inače nemate vremena. Hotel nudi besplatan pristup saunama i parnim kupatilima, zonama za opuštanje s vodenim krevetima i grejanim ležaljkama, te bazenima (gostima su na raspolaganju jedan unutrašnji i dva spoljna bazena) i fitness studiju. Isprobajte nešto novo i doživite hamam, poznati turski i marokanski ritual kupanja i istinski kraljevski užitak za sva čula.

Počnite da istražujete Kempinski Hotel Adriatic i pre svog boravka u hotelu putem aplikacije dostupne za Android i iPhone. Na taj način možete putem vlastitog džepnog conciergea da saznate sve o hotelskim uslugama i sadržajima, kao što su gourmet ponuda, luksuzni spa tretmani i rituali, te ekskluzivne hotelske pogodnosti i usluge.

Prilikom rezervacije koristite kod #KempinskiAdriatic i ostvarite 50% popusta na parking u garaži.

Informacije i rezervacije:

reservation.adriatic@kempinski.com

Tel+ 385 52 707 000 • Fax +385 52 737 093

Facebook: @kempinskihoteladriatic

Twitter: @istriakempinski

Instagram: @kempinskiadriatic