Hoteli, Novi broj

Imperial Boat House Beach Resort, Koh Samui

Sada već čuveno ostrvo Koh Samui, treće po veličini u Tajlandu, sve je traženija destinacija. Fantastični pejzaži netaknute prirode, sa mnoštvom idiličnih peščanih plaža, laguna i bujnih tropskih džungli, kao i vrhunski hoteli sa luksuznim sadržajem na plažama, a sve to propraćeno odličnom hranom, restoranima i barovima, više su nego dovoljni aduti koji ovom ostrvu daju fantastičnu perspektivu. Jedan od provereno dobrih izbora za uživanje u čarima Koh Samuia jeste Imperial Boat House Beach Resort Koh Samui 

Ovaj luksuzni risort može da bude odličan izbor i za porodične odmore, ali i za one romantične varijante. Smešten je na plaži Choeng Mon na severoistoku Koh Samuija, gde su, inače, najlepše plaže ostrva. Nudi pet tipova soba i apartmana različitih veličina, od kojih su najinteresantniji apartmani u obliku broda koji imaju odvojeni dnevni boravak, trpezariju, spavaću sobu i privatnu terasu i najbliži su plaži. Sve sobe i apartmani imaju veliku privatnu terasu sa pogledom na vrt ili bazen i sobe za nepušače.

U restoranima i barovima ovog risorta nudi se mogućnost otkrivanja bogatog kulinarskog nasleđa Tajlanda. U ponudi je širok izbor jela od morskih plodova, kao i egzotičnih specijaliteta tajlandske gastronomije, a zastupljena su i jela internacionalne kuhinje. Zahvaljujući položaju restorana Captain’s Choice, bićete u prilici da uživate u romantici i dalekoistočnjačkom spokoju večeri na plaži, uz zvuke talasa i besprekorno vedro nebo prepuno zvezda.

Imperial Spa nudi jedinstven izbor tretmana, usmerenih na obnavljanje prirodne ravnoteže, koristeći ekskluzivna ulja 7 Elements koja pomažu u dostizanju unutrašnjeg i spoljašnjeg balansa. Osim mnogobrojnih masaža, u risortu se brinu i o najmlađima, pa tako vaše dete može da uživa u masaži čokoladom ili u tretmanima za ruke i stopala praćenim mehurićima.

Imperial Boat House Beach Resort Koh Samui nudi i široku paletu aktivnosti u okviru hotela: uživanje u jednom od dva bazena, jedan je u tropskom vrtu, zajedno sa dečjim bazenom, a drugi odmah do plaže, zatim učestvovanje u nizu nemotorizovanih vodenih sportova, uključujući vožnju kanuom, ronjenje i jedrenje na dasci u osamljenom zalivu Choeng Mon. Takođe, možete da pohađate neki od kurseva tajlandskog kulinarstva koje organizuje hotel, a možete da naučite i da rezbarite voće i povrće i da pripremate najpoznatije koktele. U Koh Samuiju možete da idete na ronjenje u koralnim grebenima, da putujete duž obale u kanuu ili kajaku, surfujete na talasima, a oni avanturističkog duha mogu da iznajme ski-džet i tako istraže one skrivene lepote ovog ostrva.

Cena noćenja za dve osobe sa doručkom je od oko 190 dolara.

This entry was posted in Hoteli, Novi broj. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.
Hotel Cambrian, Švajcarska
Hotel Bevanda
Kempinski Hotel Adriatic

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Vinarija Lastar
  • Podrum Aleksić
  • VIRTUS