Sada već čuveno ostrvo Koh Samui, treće po veličini u Tajlandu, sve je traženija destinacija. Fantastični pejzaži netaknute prirode, sa mnoštvom idiličnih peščanih plaža, laguna i bujnih tropskih džungli, kao i vrhunski hoteli sa luksuznim sadržajem na plažama, a sve to propraćeno odličnom hranom, restoranima i barovima, više su nego dovoljni aduti koji ovom ostrvu daju fantastičnu perspektivu. Jedan od provereno dobrih izbora za uživanje u čarima Koh Samuia jeste Imperial Boat House Beach Resort Koh Samui 

Ovaj luksuzni risort može da bude odličan izbor i za porodične odmore, ali i za one romantične varijante. Smešten je na plaži Choeng Mon na severoistoku Koh Samuija, gde su, inače, najlepše plaže ostrva. Nudi pet tipova soba i apartmana različitih veličina, od kojih su najinteresantniji apartmani u obliku broda koji imaju odvojeni dnevni boravak, trpezariju, spavaću sobu i privatnu terasu i najbliži su plaži. Sve sobe i apartmani imaju veliku privatnu terasu sa pogledom na vrt ili bazen i sobe za nepušače.

U restoranima i barovima ovog risorta nudi se mogućnost otkrivanja bogatog kulinarskog nasleđa Tajlanda. U ponudi je širok izbor jela od morskih plodova, kao i egzotičnih specijaliteta tajlandske gastronomije, a zastupljena su i jela internacionalne kuhinje. Zahvaljujući položaju restorana Captain’s Choice, bićete u prilici da uživate u romantici i dalekoistočnjačkom spokoju večeri na plaži, uz zvuke talasa i besprekorno vedro nebo prepuno zvezda.

Imperial Spa nudi jedinstven izbor tretmana, usmerenih na obnavljanje prirodne ravnoteže, koristeći ekskluzivna ulja 7 Elements koja pomažu u dostizanju unutrašnjeg i spoljašnjeg balansa. Osim mnogobrojnih masaža, u risortu se brinu i o najmlađima, pa tako vaše dete može da uživa u masaži čokoladom ili u tretmanima za ruke i stopala praćenim mehurićima.

Imperial Boat House Beach Resort Koh Samui nudi i široku paletu aktivnosti u okviru hotela: uživanje u jednom od dva bazena, jedan je u tropskom vrtu, zajedno sa dečjim bazenom, a drugi odmah do plaže, zatim učestvovanje u nizu nemotorizovanih vodenih sportova, uključujući vožnju kanuom, ronjenje i jedrenje na dasci u osamljenom zalivu Choeng Mon. Takođe, možete da pohađate neki od kurseva tajlandskog kulinarstva koje organizuje hotel, a možete da naučite i da rezbarite voće i povrće i da pripremate najpoznatije koktele. U Koh Samuiju možete da idete na ronjenje u koralnim grebenima, da putujete duž obale u kanuu ili kajaku, surfujete na talasima, a oni avanturističkog duha mogu da iznajme ski-džet i tako istraže one skrivene lepote ovog ostrva.

Cena noćenja za dve osobe sa doručkom je od oko 190 dolara.