Broj: Foto:

Ukoliko ste ljubitelj zimske romantike kojom odišu stari nemački gradovi, naročito tamošnjih bajkovitih novogodišnjih i božićnih uličnih dekoracija, onda bi Lajpcig bio jedna od logičnih opcija. U centru ovog grada na istoku Nemačke, hotel Innside omogućuje maksimalno uživanje u svim savremenim sadržajima i komforu koje podrazumevaju hoteli visoke kategorije

 

Hotel Innside nalazi se u samom centru Lajpciga i svojom neoklasičnom fasadom savršeno se uklapa u idiličnu sliku ovog pitoresknog grada. Svoja vrata otvorio je 2016. godine i od tada ugošćuje brojne goste iz celog sveta, naročito one koji osim u udobnosti i komforu žele da uživaju i u modernom dizajnu i aktuelnim trendovima u ugostiteljstvu u gradskim hotelima.

Sve sobe i apartmani hotela opremljeni su besplatnim mini-barom, modernim poluotvorenim konceptom kupatila sa kišnim tušem, televizorom sa ravnim ekranom, sefom, klima uređajem, telefonom i internetom, a takođe postoje i sobe za osobe sa invaliditetom  koje su dostupne na zahtev.

Restoran Syndeo, koji se nalazi preko puta poznate crkve Thomaskirche, nudi vrhunske specijalitete crossover kuhinje sa mediteranskim uticajem u vrlo modernom ambijentu, dok je Cabana jedini krovni bar u centru Lajpciga i može da bude vrlo prijatno mesto za uživanje u nekom od brojnih vina, koktela ili drugih pića, uz impresivan pogled na grad sa terase na šestom spratu i površine od 410 kvadratnih metara.  Za one neumorne tu je fitnes centar, koji je opremljen high tech fitnes mašinama i gostima je na raspolaganju 24 sata dnevno, a tu je i zona za relaksaciju, sa odvojenim saunama za muškarce i žene koja takođe radi skoro celog dana. Ukoliko dolazite u Lajpcig da biste se odmorili ili videli nešto novo, ovaj hotel iz grupacije Melia nudi sav potreban komfor, a opet, ukoliko je poseta poslovne prirode, hotel Innside takođe bi bio dobar odabir, s obzirom na to da ima četiri sale za sastanke kapaciteta oko 180 osoba. U svakom slučaju, nećete biti lišeni uživanja u romantici Lajpciga.

Cena noćenja sa doručkom po osobi je od oko 90 evra naviše.