Broj: Foto:

Arome Kube u zagrljaju beogradske elegancije

 

Kada je nedavno Cohiba Atmosphere otvorio svoja vrata, uživanje u kubanskim cigarama dobilo je jednu novu dimenziju u Beogradu. I to vrlo ekskluzivnu, nalik onoj u mnogim gradovima širom sveta koji mogu da se pohvale ovim prestižnim lokalima u sklopu franšize pod okriljem Habanos SA, koji je sinonim za kubanske cigare.

 

Cohiba Atmosphere Beograd, tek jedan od dvadesetak lokala ovog tipa u svetu, mesto je na koje se ne svraća na brzinu – to je jasno već čim se čuje muzika sa gramofonskih ploča, koja se tiho razleže kroz originalno dizajniran ambijent, oplemenjen unikatnim nameštajem i umetničkim slikama; ležerna atmosfera u obrisima elegancije kao da najavljuje uživanje u prefinjenim aromama kubanskog duvana na jedan poseban način.

U ovom nesvakidašnjem ambijentu, posebnu pažnju privlači impresivni walk in hjumidor, smešten u glavnoj prostoriji za uživanje, inače najveći u Beogradu posle onog u La Casa del Habanos u Ulici kneginje Zorke. U ovom svojevrsnom totemu izložene su sve kubanske cigare koje su dostupne na domaćem tržištu, oko 150 vrsta, od standardnog portfolija Habanos SA, do veoma retkih i limitiranih edicija koje su namenjene baš ozbiljnim uživaocima cigara.

Sve cigare iz ponude mogu da se degustiraju i u zasebnim prostorijama, kao i u nekoj od tri komforne i raskošno uređene bašte. Posebno mesto za uživanje u Cohiba Atmosphere Beograd je VIP salon, inače rezervisan samo za članove Kluba, koji u jednom zaista specijalnom ambijentu dovodi ritual degustiranja kubanskih cigara na najviši mogiću nivo. Kao posebnu privilegiju, članovi Kluba imaju mogućnost da iznajme privatne hjumidore, u kojima mogu da čuvaju svoje cigare.

Nemaju samo cigare poseban tretman u Cohiba Atmosphere, jednaka pažnja poklonjena je kafi (blend dve vrste kubanske arabike), kao i odabranoj selekciji premijum rumova i ostalih žestokih pića. Ukratko u Cohiba Atmosphere očekuje vas beogradska intepretacija Kube, kojoj nedostaje samo okean. Za sada…

Cohiba Atmosphere u brojkama i slovima:

Adresa: Baje Pivljanina 39

Radno vreme: ponedeljak−subota 11−23 h, nedelja 12−22 h

www.Julieta.biz

Instagram cohibaatmospherebelgrade

Telefon: 011/3675−764

Površina 160m2 unutra /40 mesta  i 400m2 /60 mesta podeljeno u tri bašte

Otvoreno 25. maja 2020.